D-dag

TERMIN!!! Hvem skulle trodd? En helt vanlig onsdag for de aller fleste; en slags symbolsk mållinje for Lillesøster og meg… En dag jeg aldri trodde jeg skulle få oppleve. Ikke som gravid vertfall!

Og jeg tror det nesten fortsatt ikke. Å klare å fortsette å være gravid har vært så viktig så lenge. Nå er fokuset helt endret. Alt dreier seg om å få født – helst så fort som mulig. Og uten komplikasjoner selvsagt! Jeg forbereder meg så godt jeg kan, hviler og «nyter» dagene der jeg fortsatt til en viss grad kan bestemme tempo og innhold. Jeg innser at vi nærmer oss å møte henne – uansett hvordan jeg vrir og vender på det, og jeg prøver alt jeg kan å forestille meg hvordan det blir. Hva det vil bety! Hvordan det vil være å få en ny liten bylt inn i livet…

For jeg må bare inrømme det; jeg har ikke helt forstått at det kommer et nytt menneske hit! En som skal bo her – for en veldig lang periode. Ei litta frøken som skal trampe bestemt i bakken og nekte å gå inn, akkurat som Storebror. Ei som skal ropue ut at hun hater meg før hun smeller med døra inn til rommet sitt og hiver seg på senga i bunnløs sorg fordi hun ikke får den jakka «alle andre har». En liten bylt som skal ligge forsvarsløs og varm på brystet mitt og i all sin hengivenhet og tillit sove sin søteste søvn. Vi har kommet så langt sammen, Lillesøster og jeg, men det er nå det begynner. Snart. Når hun en dag kommer ut.

Så nå korter jeg ventetiden med tøyserier som gir seg etter noen timer, hvile, mye tankevirksomhet rundt mat jeg ikke vil ha, men må spise. Jeg gruer og gleder meg, lakker negler og barberer legger for å holde litt på selvfølelsen, og jeg sms’er med jordmor i eninga. Jeg er med andre ord høygravid og fødeklar – og i lett sjokk over begge deler!

Så hvis du lurte, Lillesøster; leiekontrakten går ut i dag – det er bare å pelle seg ut!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

Syns du bloggen min er fin, morsom, provoserende, spennende eller bare rett og slett leseverdig? Hvorfor ikke nominere den til Årets Nykommer eller Årets Gullpenn i Vixen Blogg Awards?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *