LørdagsLykke

I dag måtte jeg gråte en skvett til frokosten. Ikke fordi jeg var lei meg, men rett og slett fordi jeg var så inn i granskauen glad og fornøyd! Jeg var hjemme, og jeg var ikke alene…

Lillemann gikk nesten ut av sitt gode skinn da vi henta han i barnehagen i går, men en klem – nei se det fikk jeg ikke… Og ikke ble det tid til noe kosing senere heller. Og da jeg ikke passerte saftis testen, ja så kunne jeg nesten bare dra tilbake til det dumme sykehuset. For toåringen syns ikke det skulle få gå helt upåaktet hen at jeg bare hadde forlatt han sånn. Og straffa ble en grinete gutt som klarte seg helt fint med pappa og som på ingen måte trengte at mamma blanda seg inn i det nye livet sitt.

Jeg satt storøyd og tok inn alle de nye ordene og den nyklipte sveisen. Bare straff meg du, jeg bryr meg ikke. Jeg vet at du kommer tilbake uansett. Du skal få den tiden du trenger!

Og nå er han på besøk hos farmor og farfar. Og vi nyter å bare være to. Det er helt stille i grenda og sola steiker. Vi skal spise middag sent, sove lenge, kanskje sole oss samtidig i morgen – om været tillater det. Det er så godt! Det gjør så godt…

Og siden sommeren endelig har kommet på besøk har jeg investert i nye sko. Sko jeg aldri hadde trodd jeg skulle kjøpe meg… Birkenstocks. Brune. Og jeg lar mine varme, litt brede og svært slitne gravideføtter skli ut i alle kanter av den nye sandalen og bare nyter følelsen av komfort – og ingenting annet. For en aldeles herlig unntakstilstand…

God sommerlørdag!

Følg meg videre på Facebook og Instagram – og på Snapchat heter jeg jannorama.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *