LilleprinsenFest!

Inneholder annonselenker

Herreminhatt så gøy og deilig det var å være ute blant folk i går! I to dager har jeg ligget så og si utelukkende i ro i håp om at kroppen skulle takle tre timer i sosialt samvær – og den funka nesten… Den virket i vertfall såpass greit at jeg klarte å komme meg frem og tilbake med banen uten å sovne – og jeg klarte å være relativt hyggelig hele arrangementet! Og for et arrangement!

Køen sto til langt nedover gata før vi åpnet dørene! Det var helt utrolig å se hvordan folk strømmet til og gjorde både ett og to varp på veien! Og de fine folka hos Lilleprinsen gjorde en aldeles strålende jobb – både før og under festen. Det er virkelig sant; størrelsen på suksessen din avhenger av hvem du har med deg på laget!

Vi bloggerne storkoste oss sammen med lesere og hverandre. Superpapsen klovna, Komikerfrue strålte til tross for jetlag og Gründermamma solgte som bare rakkern! Jeg nøt alle lydene og de blide ansiktene på min lille vandring fra stol til stol gjennom lokalet, traff venner og bekjente og ikke minst nye, inspirerende folk. Jeg kan ikke få sagt hvor inspirert jeg blir når jeg møter mennesker som tar sats og hopper inn i det de tror på, enten det er Rita hos Lilleprinsen eller Christine – dama bak Tinkafu. Shit så gøy det er å få lov til å være vitne til deres pågangsmot og styrke – uansett hva som treffer dere! Her er det ikke noe sikkerhetsnett eller krykker i mils omkrets, bare en enorm indre styrke og driv.

Bloggere på event

Dessverre var det mange av dere som ikke fikk mulighet til å komme i går, men fortvil ikke! Rita har nemlig bestemt seg for å fortsette festen helt til 18.mai, og gir deg et gavekort på 100,- på alle ordre over 499,- i nettbutikken! Så fikk du ikke deltatt i går, så anbefaler jeg deg virkelig å ta en titt på Lilleprinsen.no!

Gavekortet henter du ut ved å registrere e-postadressen din i skjemaet her!

Rabattkoden «jannorama», som gir deg 10% på hele kjøpet, er fortsatt aktiv, men kan ikke benyttes i kombinasjon med gavekortet. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *